Betaalmethoden

 

iDeal

Wat is een betaling via iDeal? Met iDeal kun je veilig, vertrouwd en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af op jouw eigen vertrouwde internetpagina van je eigen bank, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de bank.

Indien je bankiert via Internet kun je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Je plaatst de bestelling en kiest voor de betaalwijze iDeal.

Houd er rekening mee dat je bij deze betaling wel jouw bankpas en identificatie nodig hebt. Houd bij de ABN AMRO uw e.dentifier, bij de Rabobank uw Random Reader, uw GSM voor Postbank TAN of bij de SNS bank uw digipas bij de hand.

Credit Card

Je kunt bij ons eenvoudig met een Credit Card (VISA, MasterCard, American Express, Maestro) betalen, wij werken hiervoor samen met Buckaroo. In een beveiligde omgeving vul je jouw gegevens in en ontvang je direct een terugkoppeling zodra de betaling geslaagd is.

Indien jouw Credit Card is voorzien van een MasterCard Securecode of Verified by Visa dan heb je een extra pincode om de betaling te verrichten. Hierdoor is betalen op het Internet nog veiliger, omdat deze code strikt persoonlijk is, vergelijkbaar met de pincode van een bankpas.

Bancontact / Mister Cash

Wat is Mister Cash/Bancontact - Banksys? Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Met Bancontact/Mister Cash kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Belfius

Online shoppen zonder kaartlezer voor Belgische rekeninghouders! Betaal in 1,2,3 met de Belfius Mobile app. Online shoppen was nog nooit zo eenvoudig, zeker als u de Belfius Mobile app gebruikt om te betalen.

Vooruitbetalen per bank

Als u bij het bestellen kiest voor vooruitbetaling per bank dan kunt u na het plaatsen van uw bestelling de betaling verrichten.

U ontvangt een afzonderlijke e-mail met daarin de benodigde informatie en instructies voor het overmaken van het orderbedrag. Deze e-mail is afkomstig van Buckaroo.

Bestellingen met vooruitbetaling worden pas verwerkt als de betaling op onze rekening is bijgeschreven. De periode die nodig is voor de bijschrijving varieert tussen de 1 - 3 dagen.

Apple pay

Apple Pay is heel handig en werkt op de Apple devices die je elke dag al gebruikt. Je kunt met een gerust hart contactloos afrekenen in winkels, in apps en online. Het is eenvoudiger dan betalen met je bankpas, en ook nog veiliger.

PayPal

Wat is PayPal?

Om te kunnen betalen via PayPal is geen account bij PayPal vereist. Indien je in het bezit bent van een PayPal account, dan is het mogelijk om hiermee direct te betalen. Via Paypal kan tevens met een normale creditcard betaald worden. Omdat PayPal gebruik maakt van zeer geavanceerde technieken wordt een 100% veilige betalingsomgeving gegarandeerd.

Voordelen PayPal:

  • PayPal garandeert een 100% veilige verificatie door het gebruik van zeer geavanceerde technieken:
  • PayPal's robuuste "proprietary risk models" beschermen creditcard betalingen door ongebruikelijke activiteiten te monitoren;
  • PayPal's technologie evalueert transacties op basis van honderden variabelen om zo direct frauduleuze transacties te kunnen onderscheppen;
  • PayPal's unieke en gepatenteerde methoden voor creditcard verificatie geven PayPal gebruikers een additionele veiligheid;
  • PayPal gebruikt krachtige encryptie methoden om informatie te versleutelen en te beschermen.

Hoe werkt PayPal?

Wanneer je hebt gekozen voor betalen via PayPal, wordt automatisch de betalingspagina van PayPal geopend. Op deze pagina kan de betaling worden afgerond. Dit kan gebeuren door in te loggen met een PayPal account of direct via creditcard.

PayPal verifieert de betaling, waarna het bedrag afgeschreven wordt. Als de betaling is ontvangen zal de bestelling direct gemaakt en verzonden worden.