Over Zintzo

ZINT·ZO 
1. eerlijk
2. oprecht

Zintzo is een Baskisch woord en betekent eerlijk en oprecht.

De keuze voor deze naam is niet zomaar. De filosofie van Zintzo begint bij de oorsprong.
 

2003

In 2003 opende Désirée haar eerste hoogwaardige schoonheidssalon als gepassioneerde huidspecialist. Haar partner Henry: professional op het gebied van IT en marketing, zag het als een uitdaging het bereik van de schoonheidssalon te vergroten en opende een bijbehorende online shop om heel Nederland van hoogwaardige producten en goede service te voorzien.  Nu, bijna 20 jaar later, blijkt dat deze samensmelting van expertises op het gebied van cosmetica, IT en marketing de kracht te zijn en staan Désirée en Henry aan het roer van een gerenommeerd en vooruitstrevend bedrijf in de cosmetica-industrie.

2020

Na jarenlange ervaring, zagen Désirée en Henry de cosmetica-industrie echter langzaam veranderen. De cosmeticawereld is een andere realiteit dan 15 jaar geleden. In een tijd waarin een overvloed aan verzorgingsproducten wordt aangeboden en het werkveld voor schoonheidsspecialisten minder gemakkelijk wordt gemaakt, gaat men vaak voorbij aan de essentie van huidverzorging. Zo ontstond er in 2020 een missie voor Désirée en Henry om een eigen cosmeticamerk te ontwikkelen waarbij kwaliteit, professionaliteit en eerlijke huidverzorging de drijfveren vormen. Zo ontstond Zintzo Cosmetics.

Zintzo Cosmetics gelooft in betaalbare producten boordevol werkzame stoffen, die doen wat ze beloven en die op een zorgvuldige manier gemaakt zijn.

Bij de ontwikkeling van de producten is de herkomst van de ingrediënten net zo belangrijk als de effectieve werking ervan. Zintzo Cosmetics is nooit geheimzinnig over de gebruikte ingrediënten. De krachtige producten bevatten namelijk een hoge concentratie actieve werkstoffen en een synergetische mix van antioxidanten, aminozuren, mineralen, omegavetzuren en pre-, pro- en postbiotica.

Dit mag iedereen weten.

De producten zijn daarnaast zo natuurlijk als mogelijk is, ook daar zijn we eerlijk over. Meer natuurlijke ingrediënten is namelijk niet per definitie beter voor de huid. De producten van Zintzo Cosmetics bevatten natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig geselecteerd zijn en waarvan bewezen is dat deze een goede werking hebben op de huid. De producten worden daarnaast geproduceerd in Nederland en elk product wordt vóór lancering uitgebreid getest op mensen, nóóit op dieren.

Dit zijn bewuste keuzes.

Zo zorgt Zintzo Cosmetics op een effectieve en pure manier voor jouw huid en vormt het de basis van de verzorgingsroutine van ieder huidtype. Ervaar Zintzo zelf.

Word een member

Meld je aan en mis niets van onze laatste
ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

Heb je een vraag over Zintzo?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag.

Contact