Professionals

Ben je op zoek naar eerlijke producten voor in je beautysalon of winkel en wil je je graag onderscheiden van andere verkooppunten?


Bij Zintzo Cosmetics draait het om de essentie van huidverzorging.

Wij staan voor service, kwaliteit en professionaliteit. Met Zintzo Cosmetics bied je hoogwaardige cosmeticaproducten en effectieve behandelingen. Een positieve en servicegerichte samenwerking met eerlijke prijzen en voorwaarden voor onze distributeurs staan bij ons voorop. Onze ervaren huidspecialisten denken graag met jou mee. Iedere partner is uniek.

 

Een Zintzo Partner mag het volgende verwachten:

  • Een prettige samenwerking met persoonlijk contact met en ondersteuning van het Zintzo team. Wij bieden jou alle hulp die nodig is bij het integreren van Zintzo Cosmetics in jouw salon of winkel. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht voor vragen.
  • Een uitgebreide training en diverse vervolgtrainingen, o.a. bindweefselmassage, gua sha, penselenmassage en diverse andere trainingen om jouw kennis over huidverbetering en de producten te verbreden en te verdiepen.
  • Eén Zintzo Webshop waar ook jíj kunt profiteren van de online verkoop zonder zelf een webshop te runnen maar enkel door het merk Zintzo te voeren in jouw salon. Hiermee genereer jij extra inkomsten, zonder hier ook maar iets voor te hoeven doen en heb je géén last van oneerlijke online concurrentie.
  • Toegang tot de professionele online omgeving waar je alle informatie kunt vinden en gemakkelijk een herhaalbestelling kunt plaatsen.
  • Promotiemateriaal zoals flyers, cadeauverpakkingen en kaartjes.
  • Wij bieden jou ondersteuning bij jouw social media, je krijgt van ons kant en klare content op aanvraag.
  • Je ontvangt regelmatig een nieuwsbrief met hierin informatie over onze producten, aanbiedingen en tips.

 

Ben je enthousiast over Zintzo en wil je graag meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op of meld je aan via het aanmeldformulier en word een Exclusieve Partner van Zintzo.

Samen Zintzo.

 

 

Word een member

Meld je aan en mis niets van onze laatste
ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuwtjes!

Heb je een vraag over Zintzo?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag.

Contact